Om

English version

 

Det drejer sig om cirkler og kugler.

Lang tid før jeg fandt ud af, at jeg skulle lave smykker, brugte jeg en gang flere uger på ar snitte en trækugle helt rund. Det var til stor morskab for mine omgivelser. Hvilket tidsspilde, og jeg kunne heller ikke komme med nogen meningsfuld argumentation for, hvorfor det var mig så vigtigt, at bruge alt den tid på at snitte et stykke værdiløst fyrretræ, helt rundt. Jeg kunne købe et perfekt rundt eksemplar til 12,95,- i Panduro Hobby. Jeg trøstede mig med, at også Emil fra Lønneberg brugte en del tid på at snitte.

Det er 20 år siden jeg sad og snittede den kugle, og jeg har den stadigvæk. Jeg har været ved at smide den ud utallige gange, men så alligevel er den blevet smidt ned i en flyttekasse, og flyttet med og den er dukket op igen og igen, og er blevet lagt i en tilfældig skuffe. Ja,  den har ligesom nægtet at blive væk.

Det er 18 år siden jeg startede med at designe og lave smykker, og jeg er blevet ved med at lave kugler og cirkler. Jeg kan bare ikke lade være ... Måske fordi en cirkel er hel og, på en måde, indeholder alt ...