Handelsbetingelser

English version

Returret

Lene Marie tilbyder 14 dages fuld returret på alle standardprodukter. Bestillingsarbejde tages ikke retur. Returpolitiken er i overensstemmelse med den Danske Købelov Akt § 17.

Det returnerede produkt skal være i samme stand som ved modtagelse. Hvis produktet er skadet eller bærer spor af brug kan det ikke tages retur.

Hvis du ønsker at returnere dit køb, så skriv venligst en e-mail til lene@lenemarie.dk markeret  ”Retur”, hvor du skriver dit navn, kontaktoplysninger og, hvis muligt, et tracking-nummer.

Alle returvarer skal sendes til:

Lene Marie Gotholdt

Byglandsgade 12, 4.tv

2300 København S

Denmark

 I forbindelse med retur påhviler leveringsomkostningerne kunden.

Jeg foreslår at du sender varerne som en pakke og at du får en kvittering og et pakkenummer fra leveringsudbyderen, da dette gør det lettere at følge forsendelsen, hvis der bliver brug for det.

Når det returnerede produkt modtages, vil Lene Marie refundere de varer, som kvalificerer til at blive taget retur. Hvis du har betalt ved bankoverførsel, vil Lene Marie få brug for dine bankoplysninger for at føre beløbet tilbage. Det nemmeste er, at du skriver bankoplysninger i den e-mail du skriver i forbindelse med returnering.

Internationale forsendelser

Hvis det returnerede produkt er sendt internationalt, må du meget gerne markere pakken ”RETURNED GOODS” for at undgå omkostninger i tolden. Lene Marie vil ikke tage ansvar for toldomkostninger i forbindelse med retur. Enhver omkostning i den forbindelse påhviler kunden.

Bytte

Ønsker du at bytte produktet til et andet eller til en anden størrelse?

Så send en e-mail til lene@lenemarie.dk markeret ”Bytte” med dine kundeoplysninger, hvor du skriver at du vil sende produktet retur og hvor du oplyser hvilket produkt/størrelse du ønsker at bytte til.

Skade i forbindelse med transport

Hvis produktet aldrig når frem til dig, eller hvis du opdager at produktet har taget skade når du modtager det, så skriv hurtigst muligt og meld dette til Lene Marie.

Uafhentede pakker

For pakker som ikke bliver rettidigt afhentet ved posthuset og derfor sendes tilbage, vil Lene Marie forbeholde sig retten til at kræve et gebyr svarende til de ekstra omkostninger, som fragtselskabet måtte kræve.

Garanti

Ifølge den danske købelov har du 24 måneders garanti på ethvert køb.

Vær opmærksom på at slitage som følge af almindelig brug såvel som misvedligeholdelse af produktet ikke er omfattet af garantien. Hvis du finder en fejl ved et produkt, skal du hurtigst muligt og indenfor rimelig tid kontakte Lene Marie og forklare fejlen. Hvis Lene Marie vurderer at der er tale om en fejl ved produktet, vil hun forsøge at udbedre dette ved reparation eller alternativt ved erstatning.

Forbehold

Lene Marie tager forbehold for skatteændringer, pris- og skrivefejl, tekniske fejl, udsolgte produkter og tilfælde af force majeur, inklusiv forsinkelse i forbindelse med levering fra underleverandører.

 

Alle henvendelser til: lene@lenemarie.dk

Med venlig hilsen,

Lene Marie Gotholdt